![]()
|
|
Menu:
Niezalogowany(a). Zaloguj się - Rejestracja Pod naszym patronatem: Skorzystaj z uslug: Przydatne linki:
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
30-05-2010, 11:02
Wpis
|
|
![]() Dydu-dydu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Sex: Female |
Kopia faktury przyszła dopiero wczoraj wieczorem...
-------------------- |
|
|
2-06-2010, 18:49
Wpis
|
|
![]() Bimbrownik Grupa: Użyszkodnicy Sex: Czepialska Małpa |
Dziś pierwszy raz w życiu znalazłam czterolistną koniczynę!!!
zawsze jak idę gdzieś na spacer, to szukam takiej koniczynki , a dziś tylko spojrzałam pod nogi, a ona na mnie czekała - to było miłe |
|
|
3-06-2010, 10:53
Wpis
|
|
![]() Mocny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Ciotka Klotka |
Piękna pogoda jest. Łykend się mnie zaczął. No i Bożego Ciała tu nie ma, wiec nawet parada katolicka pod oknem przechodząca spokoju mi nie zmąci dzisiaj. Genialnie.
-------------------- When you try your best but you don't succeed. When you get what you want but not what you need. When you feel so tired but you can't sleep. Stuck in reverse. And the tears come streaming down your face. When you lose something you can't replace. When you love someone but it goes to waste. Could it be worse? |
|
|
3-06-2010, 11:08
Wpis
|
|
![]() Kot forumowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Od czasu do czasu |
Piękna pogoda jest. Weź może nie denrwuj innych ... Edit: wytrzymałem już 6 dni z rzędu bez choćby kropli piwa! Ten wpis był edytowany przez Kot: 3-06-2010, 11:16 -------------------- Everything dies ...
|
|
|
3-06-2010, 12:33
Wpis
|
|
![]() Wygnaniec ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Unsigned |
Cytat("Kot") wytrzymałem już 6 dni z rzędu bez choćby kropli piwa! Detoks? I czemu w temacie z miłymi rzeczami ? -------------------- ![]() |
|
|
3-06-2010, 12:41
Wpis
|
|
![]() Kot forumowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Od czasu do czasu |
Bo jutro się napiję!
-------------------- Everything dies ...
|
|
|
3-06-2010, 14:11
Wpis
|
|
![]() Zarządca Rzeczywistościami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Sex: Unsigned |
My już wczoraj zaczęliśmy.
-------------------- |
|
|
11-06-2010, 21:20
Wpis
|
|
![]() Żul ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
Nie jedno piwko z kumplami
-------------------- Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
![]() |
|
|
12-07-2010, 22:12
Wpis
|
|
Weekendowy wypad nad jeziorko. Ostatnio samego siebie przechodzę, bo w ciągu tygodnia dwa razy w piłkę zdarzyło mi się grać, to całe 3 lata przerwy ;b
-------------------- Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
![]() |
|
|
13-07-2010, 05:26
Wpis
|
|
![]() Zarządca Rzeczywistościami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Sex: Unsigned |
W końcu MS były, kolejne za 4 lata więc się nie martw z tym graniem. Chyba, że na Euro2012 Cie weźmie...
-------------------- |
|
|
13-07-2010, 14:58
Wpis
|
|
Bardziej kumple namówili,bo oni mają więcej zapału, zaś mnie wzięło na granie w FIFĘ. Poza tym bieganie za młodszymi to nie jest dobre, można wypluć płuca...
![]() |
|
|
19-07-2010, 13:04
Wpis
|
|
Dziś byłem w US wyjaśniać zeznanie podatkowe za 2009 i jestem na 600 do przodu. (-;.
-------------------- |
|
|
19-07-2010, 20:06
Wpis
|
|
|
Parszywiec Grupa: Użyszkodnicy Sex: Czepialska Małpa |
Znalazłem 2 bilety całodzienne na MZK i dostałem od rodziców złoty zegarek.
|
|
|
25-07-2010, 11:22
Wpis
|
|
Nie dziś a wczoraj! Jako, że pogoda była do *zadku, pograć w nogę się nie dało, grilla jakiegoś zrobić też nie, a większych planów nie było to ze znajomymi zobaczyliśmy trochę pokręcony film i potem odgrzebałem gry planszowe z dzieciństwa. Graliśmy w Koło Fortuny przez 4 godziny, a jakich rzeczy się dowiedziałem. Rozrywka była przednia!
![]() |
|
|
6-08-2010, 17:59
Wpis
|
|
Dziś zerwałem umowę z firmą, z która od ładnych paru lat współpracowałem. Było nerwowo, będzie nerwowo, ale jaka ulga. Kamień spadł mi z serca. Na dodatek zupełnie przypadkiem.
Pijemy. Zdrowie! -------------------- |
|
|
8-08-2010, 18:16
Wpis
|
|
Czy ja wiem czy to się kwalifikuje do miłych rzeczy, bo koniec końców *zadek boli jak cholera. Mianowicie koleżanka spytała się czy nie wyjdę na rower, po 5 latach przerwy ;b Ja na oko zrobiliśmy 50km. Padam na twarz, zakwasy będą jak nic, ale ta *zadek...
![]() |
|
|
10-08-2010, 21:03
Wpis
|
|
Stałem się szczęśliwym posiadaczem telefonu Samsung Wave. Póki co bardzo ładnie się sprawuje tylko przeglądarka nie do końca ogarnia. Myślę, że zmiana na Operę mini coś da.
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts8500wave/ -------------------- Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
![]() |
|
|
20-08-2010, 10:46
Wpis
|
|
Nie dziś, a jutro mnie spotka. Jadę na Coke Live Music Festival, by zobaczyć Muse. Jutro pogoda na pewno dopisze w dodatku noce nie są już takie gorące więc może nie będzie aż tak źle w tym ścisku
![]() |
|
|
24-08-2010, 21:00
Wpis
|
|
Mnie właśnie spotkała miła rzecz - w niedzielę na turnieju upiłem się na masę i zgubiłem taki dekielek od aparatu, a dzisiaj odnalazł go u siebie kumpel z Ostrzeszowa.
-------------------- Everything dies ...
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 3-09-2010, 11:48 |