![]()
|
|
Menu:
Niezalogowany(a). Zaloguj się - Rejestracja Polecamy: Przydatne linki:
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15-05-2003, 20:15
Wpis
|
|
![]() Szatan ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
no nie wiem jak to nazwac....to jest takie cos..no ten tego...jak np swedzi lewa dłon to cos tam bedzie...albo jak nos swedzi...i takie pierdy znacie cos takiego podobnego ? jak ma sie czerwone uszy to ktos Cie obgaduje...ma sie czkawke to ktos Cie wspomina...itepe itede...jak cos takiego znacie to pisac prosze bo jestem ciekawa, jakos nigdy nie wiem co sie dzieje jak cos sie dzieje heh...głupi post troche..za niezrozumiałości przepraszam..ale mam dzisiaj pomieszany dzien....z deczka...pozdrawiam...
-------------------- ...Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna,
a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie... |
|
|
![]() |
15-05-2003, 23:21
Wpis
|
|
|
Reformator ![]() ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
jak boli glowa - to kac
i zupelnie na serio - zabij pajaka na noc to bedzie forsa -------------------- |
|
|
16-05-2003, 05:01
Wpis
|
|
heh..no własnie o to mi chodzi juz myslałam ze nikt mnie nie zrozumie...jak lewa reka swedzi to podobno pieniadze mają byc
|
|
16-05-2003, 08:21
Wpis
|
|
|
ja dobrze cie rozumiec
jak nos swedzi to chyba bedzie sie zlym czy jakos tak... ten tego, czary mary... hmmmmmm -------------------- |
|
|
16-05-2003, 08:33
Wpis
|
|
![]() Odyseusz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
Jak swędzi nos z prawej strony to => złość, jak po środku to => gość, a jak z lewej strony to => miłość
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sądy kategoryczne niezwykle są dogodne, dorodne i poniekąd modne gdy mówisz do tłumu, najwyższa pora stanąć po stronie rozumu" K.S |
|
|
16-05-2003, 08:39
Wpis
|
|
![]() Porąbaniec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Unsigned |
z tym nosem, to podobno zależy z której strony swędzi, bo może być albo na miłość, albo na złość
a z tym pajakiem, to chyba spróbuję, bo jestem totalnie bez kasy i zdesperowana |
|
|
16-05-2003, 08:45
Wpis
|
|
![]() Porąbaniec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Unsigned |
Cytat Jak swędzi nos z prawej strony to => złość, jak po środku to => gość, a jak z lewej strony to => miłość o właśnie chyba jakoś tak |
|
|
16-05-2003, 08:49
Wpis
|
|
|
Stachanowiec ![]() Grupa: Użyszkodnicy |
Ja zawsze podniosę grosik,ostatnio w biurze walczyłam na korytarzu ku uciesze wszystkich z taką wielką gumową z dziurami wycieraczką,by go wyjąć i na niego chuchnąć-podobno wtedy się rozmnoży,ale mi jakoś nie chciał :?
-------------------- Gdyby ludzie zachowywali się tak, jak zachowują się narody, to ubierano by ich w kaftany bezpieczeństwa. (Tennessee Williams)
|
|
|
16-05-2003, 09:22
Wpis
|
|
![]() Kot forumowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Alien |
Tylko bez zabijania pajączków !!! Przecież pajączki to pożyteczne zwierzątka ... A forsy od tego i tak Wam nie przybędzie ... W jakieś XIV-wieczne przesądy wierzycie ...
-------------------- ![]() |
|
|
16-05-2003, 09:34
Wpis
|
|
Aha i jeszcze należy trzymać torbę nie na podłodze, gdyż to zły znak, wtedy bowiem pieniądze z niej "uciekają"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sądy kategoryczne niezwykle są dogodne, dorodne i poniekąd modne gdy mówisz do tłumu, najwyższa pora stanąć po stronie rozumu" K.S |
|
|
16-05-2003, 09:53
Wpis
|
|
|
Cytat Aha i jeszcze należy trzymać torbę nie na podłodze, gdyż to zły znak, wtedy bowiem pieniądze z niej "uciekają" a to z torba slyszalem, ale to bujda..co do pajakow to tez nie wiem bo ja tam je lubie a z nosem to mi sie sprawdza tylko na zlosc -------------------- |
|
|
16-05-2003, 10:33
Wpis
|
|
|
Zastępowy ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
FAjne takie cos jak wroce do domiu to napisze kilka takich fajnych tych tych
Z tym pajakiem to slyszlam , ze jak sie zabije to bedize deszcz padal.hm.. Moze to inna wersja, musze tylko gdzies pajaka znalezc i go zabic.To ja juz wiem czmeu tak pada ciagle w calej POlsce bo wyszscy przeczytali ten post i zabijaja pajaki.U mnie juz PADA PRZEZ TYDZIEN !!!!!!!!!!!!!!LUDIZE WSTZRYMAJCIE SIE !!!!!!! -------------------- Wrescie jestem
|
|
|
16-05-2003, 10:40
Wpis
|
|
Jasne że bujda, jak wszelkie tego typu przesądy
|
|
16-05-2003, 10:52
Wpis
|
|
|
Stachanowiec ![]() Grupa: Użyszkodnicy |
Ale torebki na podłodze też nie stawiam,ani butów na stole,a jak kupię komuś w prezencie buty to musi mi "zapłacić" złotówkę,oczywiście.
-------------------- Gdyby ludzie zachowywali się tak, jak zachowują się narody, to ubierano by ich w kaftany bezpieczeństwa. (Tennessee Williams)
|
|
|
16-05-2003, 16:32
Wpis
|
|
|
Cytat Z tym pajakiem to slyszlam , ze jak sie zabije to bedize deszcz padal.hm..
Moze to inna wersja, musze tylko gdzies pajaka znalezc i go zabic.To ja juz wiem czmeu tak pada ciagle w calej POlsce bo wyszscy przeczytali ten post i zabijaja pajaki.U mnie juz PADA PRZEZ TYDZIEN !!!!!!!!!!!!!!LUDIZE WSTZRYMAJCIE SIE !!!!!!! czuje sie winny... -------------------- |
|
|
16-05-2003, 19:08
Wpis
|
|
![]() Reformator ![]() ![]() ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
a co oznacza jak nowozency witani sa "chlebem i sola" i oprocz tego sa dwa kieliszki, ale w jednym jest woda a w drugim wodka. takie mi cosik zrobili a ja za cholere nie wiem o co chodzi
PS. wodke wylosowala tormenta, ja wode (no chyba ze mi sie tylko wydawalo ze to woda -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Piętnujcie zło, nie żywiąc nienawiści. Nienawiść bowiem jest przyczyną zła." Kurt Weill |
|
|
16-05-2003, 20:37
Wpis
|
|
oj kochani ale sie tego namnozyło
|
|
17-05-2003, 10:25
Wpis
|
|
![]() Odyseusz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Sex: Egon |
to się zwie zaboMbony
Cytat a co oznacza jak nowozency witani sa "chlebem i sola" i oprocz tego sa dwa kieliszki, ale w jednym jest woda a w drugim wodka. takie mi cosik zrobili a ja za cholere nie wiem o co chodzi PS. wodke wylosowala tormenta, ja wode (no chyba ze mi sie tylko wydawalo ze to woda ) a to pewnie znaczy, że Tormenta wpadnie w alkoholizm, a Grooby zostanie abstynentem -------------------- ![]() W życiu piękne są tylko chwile... |
|
|
17-05-2003, 10:59
Wpis
|
|
|
Debil ![]() Grupa: Użyszkodnicy |
lewa dziurka swedzi to wtedy na milsoc a prawa na zlosc
mojemu kumplowi z klasy jak sie chce sikac przed lekcja to wiadomo ze bedzie sprawdzian albo pytac!! |
|
|
17-05-2003, 11:20
Wpis
|
|
|
Zastępowy ![]() Grupa: Użyszkodnicy Sex: Male |
Cytat lewa dziurka swedzi to wtedy na milsoc a prawa na zlosc
mojemu kumplowi z klasy jak sie chce sikac przed lekcja to wiadomo ze bedzie sprawdzian albo pytac!! heheeh to spox ma To sie nazywa "Dobre i złe znaki" Spotkac trzy sroki (wesele) - pomyslnosc Nożyczki , ktore spadly tak , ze wbily sie ostrzem w podloge-zwiastuja kłotnie. Ktos wszedl do domu z otwartym parasolem-sprowadzi nieszczescie Upuszczenie surowego jajka,ktore przy tym nie peknie-pech bedzie ci towarzyszyl przez caly dzien. MOze to tyle , przepisalam to z gazety hehe -------------------- Wrescie jestem
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 20-06-2013, 05:43 |