Lite Musik

Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang Official. Wedangan Gulo Klopo Production. CP for bussines.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [6.67 MB]

Judul: dory harsa - sing tak sayang ilang official
Durasi: 4:45 Minutes
Size: 6.67 MB
Diputar: 13712948

SafiraInema Djsantuy SingTakSayangIlang Music video by Safira Inema Performing Sing Tak Sayang Ilang 2020. 0821 4107 2963 follow ig official. Lembah Indah Malang Songwritter by Alie Melon Arrangement by dimas amirullah Videographer by Free Style Sing Tak Sayang Ilang Happy Asmara.

Dory Harsa - Ninggal Tatu Practice Session

Nella Kharisma Official Copyright 2020 Nella Kharisma Official All rights reserved. BANYU MOTO SINGER Herryreceh Ratrimay F CIPT. Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang Harsa Management 0812 2522 1121 Job Music 0813 2736 1331 Endorsement Social Media. Ditinggal Pas Sayang Sayange Artist.

[4:45 min] of download lagu dory harsa - sing tak sayang ilang official mp3 gratis

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang Harsa Management 0812 2522 1121 Job Music 0813 2736 1331 Endorsement Social Media. Ditinggal Pas Sayang Sayange Artist. Nella Kharisma Ditinggal Pas Sayang Sayange OFFICIAL Full Album Nella Kharisma. Official Music Video from Safira Inema Sing Tak Sayang Ilang Download Streaming single album click here.